Stagiair(e) Human Resource Management

Ben jij proactief, heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en ben je op zoek naar een uitdagende stage op de afdeling HR? Dan is dit de vacature voor jou!

Als stagiair bij Cloetta Holland, werk je voor merken als Sportlife, Red Band, Venco, Xylifresh, Goody Good Stuff en King. Met deze merken is Cloetta marktleider in de suikerwerk branche. Wij hebben ambitieuze doelstellingen die we met een enthousiaste, gedreven en open organisatie willen bereiken. Onze belangrijkste values zijn teamplay, passion, pride en focus. Het hoofdkantoor is gevestigd in Oosterhout en vertegenwoordigt 135 medewerkers. De verschillende disciplines zijn:
- Sales en Marketing
- Research & Development
- Customer Services
- Engineering
- Procurement
- Finance
- Supply Services

- IT & HR

Join our team

De afdeling Human Resources ondersteunt en adviseert het management en de medewerkers van Cloetta Holland op alle HR onderdelen. Samen met 5 collega’s en een andere HR-stagiaire maak je deel uit van een gezellig HR-team, onder leiding van onze HR-Director. Je zal ondersteunen bij onder andere de volgende werkzaamheden:

- Het administratief ondersteunen bij in-, door- en uitstroom;
- Het ondersteunen van de HR Director in Employee en Organization Development.
  Hierbij kun je denken aan zaken zoals projecten omtrent vitaliteit, Great Place To Work en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast ook aan strategische projecten, zoals het vernieuwen van bestaande regelingen, etc.;
- Registratie en opvolging geven bij ziekteverzuim;
- Het implementeren van het nieuwe HR-systeem, Workday;
- Het begeleiden van verschillende Facility taken;

- Ondersteunende taken zoals archivering en agendabeheer;

Zo kan je werkdag eruitzien

Cloetta is een zeer dynamisch bedrijf en dat houdt in dat geen één werkdag hetzelfde is en continu kan veranderen. Wil je toch graag weten hoe een willekeurige werkdag eruit kan zien?

Je komt ’s ochtends binnen en gaat eerst even koffie halen. Vervolgens neem je je mail door en beantwoord je mails met spoed. Tussendoor komt iemand een vraag stellen over het nieuwe HR-systeem. Daarna ga je geconcentreerd aan de slag met het maken van een poster omtrent duurzame inzetbaarheid. Voor je het weet is het pauze. Na de pauze en een wandeling ga je de post verzamelen voor je HR-collega’s, waarna je weer met een frisse blik aan de slag gaat. Samen met een collega verdiepen jullie je in het vernieuwen van de huidige stageregeling en het referral programma. Vervolgens vraagt de HR Director je een brief op te stellen voor het wijzigen van het salaris van een collega. Voor je het weet zit je werkdag er weer op. Morgen weer een dag!

Wat kan jij?

Je bent een enthousiaste student(e) die van aanpakken weet. Je staat stevig in je schoenen en neemt je verantwoordelijkheden voor je werkzaamheden. Je bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren en je staat graag mensen te woord. Je hebt oog voor detail en gaat discreet te werk. Tenslotte volg je een opleiding richting Human Resource Management (HBO/WO) en bent per januari/februari 2019 beschikbaar voor minimaal een half schooljaar. Herken je jezelf hierin? Dan hebben we wellicht een match!

Wat bieden wij?

We bieden je een prima stagevergoeding aan, maar dat is niet alles! Je krijgt namelijk de kans om jezelf te ontwikkelen in een leuke, informele (en lekkere) organisatie, met gezellige en behulpzame collega’s, waar ruimte is voor eigen inbreng. Zie je dit wel zitten? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar kim.wouters@cloetta.nl.

Share this page

Latest Press Releases

Latest Report

Upcoming Events

Silent period Q4 – 2018

25 December 2018 - 24 January 2019

Interim report Q4 2018

25 January 2019

Silent period – Q1 2019

26 March 2019 - 25 April 2019