Cloetta söker medarbetare till Butiken i Ljungsbro

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, Candyking, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 550 medarbetare som arbetar på vårt skandinaviska huvudkontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i våra fabriker i Ljungsbro och i Helsingborg. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. Välkommen att läsa mer på www.cloetta.seoch www.cloetta.com

Cloetta söker medarbetare till Butiken i Ljungsbro

Butikens uppdrag är att ge optimal service till kunder som besöker vår butik i Ljungsbro.

I tjänsten ingår kassahantering, förpackning av konfektyr samt upplockning av varor. Vidare kommer du att lägga ordrar samt ta emot leveranser.

 

Befattningen är placerad på Cloettas butik i Ljungsbro.

 

Kvalifikationer och personliga egenskaper

 

Vi söker dig som har erfarenhet från butiksarbete, har god kommunikationsförmåga och lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska, samt har god förståelse för engelska. Du har erfarenhet av kassahantering. Truckkort är ett önskemål.

 

Tjänsten kräver att du är noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta. För att du ska trivas i rollen ska du vara drivande, inte vara rädd för att ta tag i saker och ha en vilja att hitta/se lösningar och förbättringar. Då det är viktigt att våra kunder får bra och snabb service ska du vara lösningsorienterad och intresserad av merförsäljning. Som person är du serviceinriktad, stresstålig samt har god social kompetens och är en genuin teamplayer.

 

Anställningsvillkor

Deltidsanställning 75%

Kollektivavtal mellan Livsmedelsföretagen och

Livsmedelsarbetareförbundet tillämpas.

Ansökan

Skicka gärna in din ansökan omgående, eftersom vi träffar kandidater löpande. Sista ansökningsdag är den 30 Januari. Sänd din ansökan genom att klicka på ”Ansök”.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Share this page

Latest Press Releases

Latest Report

Upcoming Events

Silent period Q4 – 2018

25 December 2018 - 24 January 2019

Interim report Q4 2018

25 January 2019

Silent period – Q1 2019

26 March 2019 - 25 April 2019