Project Manager Scandinavia - vikariat

Arbetsuppgifter:

Gör det rätta- Välj Cloetta! Som vår nya Project Manager kommer du att vara projektledare för skandinaviska produktutvecklingsprojekt inom kategorierna Godis, Choklad och Pastiller med varumärken såsom Malaco, Ahlgrens bilar, Polly, Plopp, Läkerol med mera. Det rör sig främst om produkt- och förpackningsutvecklings men kan även vara kvalitets- och lönsamhetsprojekt. 

Dina närmaste stakeholders och samarbetspartners kommer du finna inom avdelningarna för Innovation, Marknad och Produktion. Våra fabriker finns i Sverige, Slovakien och Nederländerna och rollen innefattar en del resor.

Du kommer vara länken från produktidé till lansering och säkerställer att projekten drivs enligt överenskommen tidplan och med hög kvalitet i hela kedjan. Du har budgetansvar inom projekten och säkrar att projektverktyg är uppdaterade. Ett tvärfunktionellt och ibland skandinaviskt team sätts ihop för varje projekt. Som projektledare är du ansvarig för att leda och koordinera deltagarna att leverera enligt överenskommen projektplan. 


Du kommer att ingå i Marknadsavdelningen i Sverige. Placering är på Cloetta Sveriges kontor i Malmö. Då din roll är skandinavisk så ingår resor till våra olika kontor i Oslo och Köpenhamn.

   

Kandidatprofil:

Vi tror att du har införskaffat dig 2-4 års erfarenhet av kvalificerad projektledning. Projekten du lett får gärna vara av skandinavisk karaktär och med många olika tvärfunktionella kontakter. Du har sannolikt en universitetsexamen som civilekonom, ingenjör (gärna inom livsmedel), eller liknande eller har motsvarande yrkesutbildning eller arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet från livsmedel och FMCG ses detta som meriterande. 

Som person är du strukturerad och organiserad, van vid att sätta mål, delegera och säkerställer att projektteamet når de mål som satts. Du har en välutvecklad förmåga att få människor dedikerade och att sträva framåt tillsammans, ibland under tidspress. Du har energi och uthålligheten att driva på med en kombination av ödmjukhet och lyhördhet. Som person är du trygg, framåtsträvande, utmanande och lösningsorienterad. Du kommer driva många projekt samtidigt, vilket kräver förmåga till flexibilitet.

Värderingar som genomsyrar vår organisation som vi önskar ligger nära dig är: Teamplay, passion, focus & pride.

Tjänsten är ett föräldravikariat på 1 år med tillträde i mitten av januari 2019.

Ansökan:

Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Share this page

Latest Press Releases

Latest Report

Upcoming Events

Silent period Q4 – 2018

25 December 2018 - 24 January 2019

Interim report Q4 2018

25 January 2019

Silent period – Q1 2019

26 March 2019 - 25 April 2019