Kwaliteitsmedewerker dagdienst (met consignatiedienst)

Wie zoeken wij voor ons team

Wij zoeken iemand die gemakkelijk communiceert, punctueel en proactief is. Belangrijk vinden wij dat je goed kunt samenwerken en anderen kunt adviseren en motiveren. Daarbij is het belangrijk om overzicht te houden en dat je zaken echt aanpakt. Alles staat in het teken van het maken van een kwalitatief en voedselveilig product. Het Q&FS team bestaat in totaal uit 5 personen. Omdat onze productie continue doorgaat zal er een consignatiedienst zijn die rouleert over de medewerkers van het Q&FS team. Je bent dan bereikbaar voor vragen en indien nodig zal je naar de locatie moeten komen om producten te beoordelen.

Wij zoeken iemand die beschikt over een (MBO+) HBO werk- en denkniveau met bij voorkeur een opleiding richting Levensmiddelentechnologie of vergelijkbare richting. 0 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen de FMCG en het werken met Lean tools is een pré. Daarnaast zou het prettig zijn als je ervaring hebt met het werken met kwaliteitsstandaarden zoals BRC, GMP  en HACCP.

Herken jij je in deze omschrijving dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Solliciteer via onze website: https://www.cloetta.com  .  Er liggen veel uitdagingen te wachten in een leuke en dynamische werkomgeving. Mocht je nog meer informatie over de functie nodig hebben bel dan met Eric-Jan Knip, QFS-manager, via 0165-583563.

Taken en verantwoordelijkheden behorende bij de functie

In de functie ben je verantwoordelijk voor het uitdragen van het kwaliteitsbewustzijn binnen de locatie Roosendaal Spoorstraat. Je rapporteert aan de Q&FS- manager. Daarnaast ben je (mede)verantwoordelijk voor o.a.:

  • Afhandeling van consumenten klachten en interne blokkades
  • Beheren en uitvoeren van diverse rapportages
  • Analyseren van procesgegevens
  • Organiseren en uitvoeren van interne audits en hygiëne rondes
  • Uitvoeren van diverse periodieke kwaliteitscontroles
  • Initiëren van verbeterpunten en deelname aan interne verbeterprojecten
  • Up to date houden van het kwaliteitsmanagementsysteem
  • Samen met collega’s telefonische consignatiedienst uitvoeren

Wie is Cloetta?

Cloetta is leidend zoetwarenfabrikant in Europa en onze producten worden over meer dan 50 markten wereldwijd verkocht. Cloetta Holland BV  locatie Roosendaal, van oudsher beter bekend als de Red Band, is producent van voornamelijk drop en winegum van de merken Red Band en Venco. In Roosendaal werken zo’n 130 medewerkers op diverse afdelingen, variërend van productie en kwaliteit tot planning. Er wordt jaarlijks zo’n 16 miljoen kilo aan snoep geproduceerd en verpakt

Op de locatie wordt volgens de Lean filosofie gewerkt en daarmee maken eerste lijns- en preventief onderhoud, verbeterprojecten, orde en netheid op de werkplek en opleiding een zeer belangrijk deel van het werk uit. Cloetta wil dit mede realiseren door alle medewerkers bij alle aspecten van hun werk te betrekken en door de medewerkers hun eigen verantwoordelijkheid te laten nemen en zoveel mogelijk, middelen en mogelijkheden te geven hun werk en resultaat als team continu te verbeteren. Er wordt gewerkt conform de BRC & GMP  standaarden op het hoogste niveau.

Share this page

Latest Press Releases

Latest Report

Upcoming Events

Silent period – Q2 2019

12 June 2019 - 11 July 2019

Interim report Q2 2019

12 July 2019

Silent period – Q3 2019

25 September 2019 - 24 October 2019