Underhållstekniker till Cloetta Ljungsbro!

Om företaget

Cloetta grundades 1862 och är ett ledande konfektyrföretag i Norden, Nederländerna, Tyskland och Storbritannien. Sammantaget säljs Cloettas produkter i fler än 50 länder. Cloetta har några av de starkaste varumärkena på marknaden, till exempel Läkerol, Cloetta, Jenkki, Kexchoklad, Malaco och Sportlife. Cloetta har 8 fabriker i fem länder. I Ljungsbro finns Cloettas produktionsanläggning för choklad, wafer, skum och dragerade produkter. Här arbetar idag ca 300 personer.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av både förebyggande och avhjälpande underhåll och du kommer att medverka i utredningar som syftar till att minska antalet störningar, stopp och haverier i produktionsutrustningen. Självklart består även vardagen av att felsöka, reparera och dokumentera. Du har dagliga kontakter med människor och finns som stöd för att hålla en störningsfri produktion. Därför är det viktigt att du är duktig på att kommunicera, har lätt för att samarbeta med alla typer av människor och är serviceinriktad.

Du kommer själv att ansvara för att arbetet utförs med kvalitet och enligt produktionens önskemål.

I tjänsten ingår att du ska arbeta med:
• Avhjälpande underhåll, felsökning och support.
• Förebyggande underhåll och prestandakontroller i nära samarbete med produktionen.
• Utveckling av maskinparken. Bevaka den tekniska utvecklingen och koppla ihop det med uppgraderingar, modernisering och ständiga förbättringar.
• Utveckling och förbättring av arbetssätt, rutiner och metoder.

Din profil

Vi tror att du som söker har en för tjänsten relevant utbildning eller erfarenhet inom underhåll, el, service eller automation. Cloetta arbetar enligt LEAN och därför är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av detta arbetssätt.

Som person ser vi att du är en analytisk och strukturerad problemlösare och självklart är du serviceinriktad. Du behärskar svenska språket i tal och skrift samt har kunskaper i engelska. Du har förmåga att lyssna, analysera, fråga och formulera dig och du är handlingskraftig med ett stort driv och engagemang och får saker att hända. Det ä viktigt att du är självgående, har en god prioriteringsförmåga och kan fatta snabba operativa beslut. Vi ser gärna att du har ett pedagogiskt förhållningssätt gentemot dina kollegor och att du gillar att komma med egna idéer och förslag kring förbättringsprocesser.

Som skiftgående tekniker är det viktigt att du har möjlighet att jobba natt och helg enligt ett fyra veckors schema.
 

 

Ansökningsförfarande

Vill du också jobba i företag med stolta medarbetare med lång erfarenhet? Skicka in din ansökan till oss senast 15 mars.

Kontaktperson

Kontakta Underhållschef kontakta Emil Svensson via mail emil.svensson@cloetta.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning som övergår i tillsvidareanställning om parterna är överens.

Tjänstgöringsort

Ljungsbro

Publiceringsdatum

2019-02-27

Sista ansökningsdag
2019-03-15

Share this page

Latest Press Releases

Latest Report

Upcoming Events

Silent period – Q1 2019

26 March 2019 - 25 April 2019

Annual General Meeting 2019

4 April 2019

Interim report Q1 2019

26 April 2019