Butikskonsulent till Haparanda

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. I Cloettas förvärv av Candyking 2017 ingick även Pickalot, ett plockbolag som sedan starten 2007 varit experter på pick & mix-hantering. Pickalot är idag Cloettas egna plockbolag som utför uppdrag för varumärkena Karamellkungen, Parrots samt Cloettas egna koncept inom pick & mix. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com

Butikskonsulent till Haparanda

Cloetta söker Butikskonsulent till Haparanda. 
Vill du ha ett arbete med varierande arbetsdagar och positiva möten? Vill du har ett fritt och självständigt arbete? Cloetta söker nu butikskonsulent för anställning i Haparanda. 

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är att se till att lösvikts- och naturgodis är välfyllt och ser säljande ut i butik. Det är ett aktivt arbete där dagarna går fort. Du kommer att arbeta med att fylla på konfekyr i butikerna som du hämtar på butikens lager. Rengöring av burkar och ställ ingår också i arbetsuppgifterna. Du representerar Cloetta när du är ute i butik både för butikens personal och deras kunder.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har ett positivt, engagerande och trevligt bemötande och som förstår att goda relationer med kunderna är en förutsättning för ett framgångsrikt samarbete. Arbetet kräver effektivitet, ordningssinne, styrka och förmåga att planera och ta eget ansvar. Samtidigt måste du vara flexibel och ha förmåga att lösa uppgifter med kort varsel. Hos oss får du utbildning och förutsättningar för att lyckas.

Flytande svenska i tal och skrift

Körkort (B) och tillgång till egen bil är ett krav.

Anställningsvillkor
Deltidsanställning 6-8 timmar/veckan
Detaljhandelsavtalet mellan Svensk Handel och Handelsanställdas förbund tillämpas.

Ansökan
Vill du också jobba i ett företag med stolta medarbetare med lång erfarenhet? Skicka då in din ansökan senast 2019-06-16

Vi jobbar med löpande urval så ansök gärna direkt.

Tillträde enligt överenskommelse.

Share this page

Latest Press Releases

Latest Report

Upcoming Events

Silent period – Q2 2019

12 June 2019 - 11 July 2019

Interim report Q2 2019

12 July 2019

Silent period – Q3 2019

25 September 2019 - 24 October 2019