Underhållstekniker till Cloetta Ljungsbro

Vill du vara en viktig del av Sveriges ledande konfektyrföretag som tillverkar godis i världsklass? Har du erfarenhet inom underhåll, el, service eller automation?
Då är detta tjänsten för dig!

Om företaget

Cloetta grundades 1862 och är ett ledande konfektyrföretag i Norden, Nederländerna, Tyskland och Storbritannien. Sammantaget säljs Cloettas produkter i fler än 50 länder. Cloetta har några av de starkaste varumärkena på marknaden, till exempel Läkerol, Cloetta, Jenkki, Kexchoklad, Malaco och Sportlife. Cloetta har 8 fabriker i fem länder. I Ljungsbro finns Cloettas produktionsanläggning för choklad, wafer, skum och dragerade produkter. Här arbetar idag ca 320 personer.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av både förebyggande och avhjälpande underhåll och du kommer att medverka i utredningar som syftar till att minska antalet störningar, stopp och haverier i produktionsutrustningen. Självklart består även vardagen av att felsöka, reparera och dokumentera. Du har dagliga kontakter med människor och finns som stöd för att hålla en störningsfri produktion. Därför är det viktigt att du är duktig på att kommunicera, har lätt för att samarbeta med alla typer av människor och är serviceinriktad.

Du kommer själv att ansvara för att arbetet utförs med kvalitet och enligt produktionens önskemål.

I tjänsten ingår att du ska arbeta med:
• Avhjälpande underhåll, felsökning och support.
• Förebyggande underhåll och prestandakontroller i nära samarbete med produktionen.
• Utveckling av maskinparken. Bevaka den tekniska utvecklingen och koppla ihop det med uppgraderingar, modernisering och ständiga förbättringar.
• Utveckling och förbättring av arbetssätt, rutiner och metoder.

Din profil

Vi tror att du som söker har en för tjänsten relevant utbildning eller erfarenhet inom underhåll, el, service eller automation. Cloetta arbetar enligt LEAN och därför är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av detta arbetssätt.

Som person ser vi att du är en analytisk och strukturerad problemlösare och självklart är du serviceinriktad. Du behärskar svenska språket i tal och skrift samt har kunskaper i engelska. Du har förmåga att lyssna, analysera, fråga och formulera dig och du är handlingskraftig med ett stort driv och engagemang och får saker att hända. Det ä viktigt att du är självgående, har en god prioriteringsförmåga och kan fatta snabba operativa beslut. Vi ser gärna att du har ett pedagogiskt förhållningssätt gentemot dina kollegor och att du gillar att komma med egna idéer och förslag kring förbättringsprocesser.

Arbetet kan innebära skiftgång.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Cloetta med Skill. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Emma Eriksson på 013-473 81 61 eller emma.eriksson@skill.se.
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Share this page

Latest Press Releases

Latest Report

Upcoming Events

Silent period – Q2 2019

12 June 2019 - 11 July 2019

Interim report Q2 2019

12 July 2019

Silent period – Q3 2019

25 September 2019 - 24 October 2019