Butikskonsulent sökes för sommarvikariat i Borås med omnejd

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. I Cloettas förvärv av Candyking 2017 ingick även Pickalot, ett plockbolag som sedan starten 2007 varit experter på pick & mix-hantering. Pickalot är idag Cloettas egna plockbolag som utför uppdrag för varumärkena Karamellkungen, Parrots samt Cloettas egna koncept inom pick & mix. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com

Pickalot söker Butikskonsulent

Pickalot söker Butikskonsulenter till Borås med omnejd. Vill du ha ett arbete med varierande arbetsdagar och positiva möten? Vill du ha ett fritt och självständigt arbete? Då ska du passa på att söka jobbet hos oss.

Arbetsuppgifter 
Arbetsuppgifterna handlar om att se till att lösvikts- och naturgodis är välfyllt och ser säljande ut i butik. Det är ett aktivt arbete där dagarna går fort. Du kommer att arbeta med att fylla på konfekyr och snacks i butik. Rengöring av burkar och ställ ingår också i arbetsuppgifterna. Vidare ansvarar du för orderläggning och är företagets ansikte utåt mot kunderna. Dina beställningar levereras direkt till butikerna som du ansvarar för. 

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har ett positivt, engagerande och trevligt bemötande och som förstår att goda relationer med kunderna är en förutsättning för ett framgångsrikt samarbete. Arbetet kräver effektivitet, ordningssinne och förmåga att planera och ta eget ansvar.

Samtidigt måste du vara flexibel och ha förmåga att lösa uppgifter med kort varsel. Hos oss får du utbildning och förutsättningar för att lyckas.

Körkort (B) och bil är ett krav. 

Anställningsvillkor
Deltidsanställning

Detaljhandelsavtalet mellan Svensk Handel och Handelsanställdas förbund tillämpas.

Vi söker ett antal medarbetare v 26-32 med chans till förlängning.

Ansökan

Vill du också jobba i ett företag med stolta medarbetare med lång erfarenhet? Skicka då in din ansökan omgående.

Vi jobbar med löpande urval så ansök gärna direkt. För att söka tjänsten klicka på knappen ”Apply”.

Tillträde enligt överenskommelse. 


Share this page

Latest Press Releases

Latest Report

Upcoming Events

Silent period – Q3 2019

25 September 2019 - 24 October 2019

Interim report Q3 2019

25 October 2019

Silent period – Q4 2019

29 December 2019 - 28 January 2020