Stage Procurement

Ben jij proactief, commercieel ingesteld en op zoek naar een uitdagende internationale stage op de inkoop afdeling? Dan is dit de vacature voor jou!

 

Hoe is het om bij ons te werken?

Als stagiair bij Cloetta Holland, werk je voor merken als Sportlife, Red Band, Venco, Xylifresh, KING en Lonka, maar in de internationale omgeving ook o.a. voor The Jelly Bean Factory, Läkerol etc. Met deze merken is Cloetta marktleider in de suikerwerk branche.

Bij Cloetta zijn we ambitieus en zeer gedreven. We geven je ruimte en vrijheid bij het uitvoeren van je werk (je bent hier onderdeel van het team - niet "zomaar een stagiaire"), we gaan graag samen nieuwe uitdagingen aan (“kan niet” bestaat niet) en hebben ook vooral plezier in wat we doen. Er wordt hier naast hard werken ook hard gelachen!

Kom je stagelopen bij Cloetta, dan draai je dus mee als volwaardig teamlid en krijg je veel kansen en verantwoordelijkheid! Wij geloven dat jij hier het verschil kunt maken.

 

Je houdt je vooral bezig met:
Als stagiair bij de afdeling Procurement leer je alle facetten van onze inkoopafdeling kennen. De afdeling inkoop is een internationale afdeling, waarbij we de inkoop van grondstoffen, verpakkingen, 3rd party en indirecte materialen voor onze rekening nemen.

Ons internationale team bestaat uit een VP Purchasing, VE, Quality & FS, Sourcing Managers en een Procurement System Specialist. We hebben nauw contact met alle fabrieken van Cloetta (Nederland, België, Slowakije, Zweden en Ierland) en uiteraard onze leveranciers, zowel binnen als buiten Europa.

Je stage zal bestaan uit het ondersteunen van de afdeling.

 

Werkzaamheden die je als stagiair(e) zult hebben zijn onder andere:

  • De grondstof markt in kaart brengen door de inkopers te voorzien van prijsgrafieken.
  • Data analyse voor de Sourcing Managers.
  • Contract management.
  • Het verklaren van prijsverschillen tussen factuur en purchase order.

De stage vindt plaats op ons hoofdkantoor in Oosterhout en betreft een meeloopstage van 36 uur. Bij deze stage bestaat de mogelijkheid om te werken aan een praktijkgericht afstudeeronderzoek voor Cloetta. Kortom; we bieden je een uitdagende en veelzijdige stage.  

Voor deze stage zoeken wij per september 2020 een enthousiast en leergierig persoon die voldoet aan onderstaand profiel:

  • HBO/ WO richting Supply Chain, Logistiek, Bedrijfskunde, International Business
  • Je bent proactief
  • Je kan goed plannen
  • Je bent administratief sterk en werkt nauwkeurig
  • Je hebt doorzettingsvermogen en je staat stevig in je schoenen
  • Je communiceert helder in Nederlands & Engels

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? En ben je geïnteresseerd in deze vacature?

Reageer dan nu en solliciteer via de site!

 

 

Share this page

Latest Press Releases

Latest Report

Upcoming Events

Silent period – Q1 2020

24 March 2020 - 23 April 2020

Interim report Q1 2020

24 April 2020

Silent period – Q2 2020

14 June 2020 - 13 July 2020