Storingsmonteur 2 ploegen met consignatiedienst

 

Taken en verantwoordelijkheden
Je maakt deel uit van de afdeling Technische dienst en loopt in ploegendienst. Je bent in staat in teamverband te werken aan de goede staat van onze machines en –installaties, waarbij de veiligheid, de kwaliteit en de kwantiteit conform de gestelde eisen zijn. De te onderhouden machines en installaties omvatten mechanische-, pneumatische-, elektrische- en besturingstechnische componenten. Waarbij de nadruk ligt op het werktuigbouwkundige vlak. Hierbij dient er soms snel geschakeld te worden om een storing op te lossen, maar ook de langere termijn niet uit het oog mag worden verloren. Je verricht voornamelijk storingswerkzaamheden, maar zorgt ook voor revisies en andere onderhoudstaken aan de installaties en machines, doet verbetervoorstellen, hebt eventueel ervaring met LEAN en levert een bijdrage aan de verdere professionalisering van de afdeling.

 

Profiel

Wij zoeken een enthousiaste en zelfstandige collega die zich herkent in onderstaande kenmerken; 

  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO richting Elektrotechniek, aangevuld met voldoende kennis van werktuigbouwkunde- en besturingstechniek.
  • Je beschikt over relevante werkervaring, ervaring in de levensmiddelenindustrie is een pré.
  • Je bent een communicatieve, zelfstandige, en flexibele teamspeler die van aanpakken weet.
  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen en je kunt tegen tijdsdruk.
  • Je hebt geen bezwaar tegen het eventueel werken in een drie ploegendienst en bent bereid mee te lopen in het consignatiedienstschema.

 

Wie zijn wij?

Cloetta is leidend zoetwarenfabrikant in Europa en onze producten worden over meer dan 50 markten wereldwijd verkocht. Cloetta Holland BV locatie Roosendaal Borchwerf, beter bekend als Lonka, is opgericht in 1920 en is gespecialiseerd in de productie en verkoop van Fudge, Caramels, Nougat, en Chocoladeproducten. Er werken zo’n 80 medewerkers op verschillende afdelingen, variërend van productie en kwaliteit tot planning. Er wordt jaarlijks zo’n 8.500 ton aan snoep geproduceerd en verpakt

 

Heb je interesse in bovenstaande vacature, stuur dan binnen 2 weken een CV en een korte motivatie door op de sollicitatiebutton te klikken of bel voor meer informatie!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Share this page

Latest Press Releases

Latest Report

Upcoming Events

Silent period – Q3 2020

23 September 2020 - 22 October 2020

Interim report Q3 2020

22 October 2020

Silent period – Q4 2020

28 December 2020 - 27 January 2021