Operator Dragee/Comprimee 2 ploegen

Cloetta Holland BV locatie Roosendaal, van oudsher beter bekend als de Red Band, is producent van voornamelijk drop en winegum van de merken Venco (opgericht in 1878) en Red Band (opgericht in 1928). Cloetta Holland Roosendaal is een productielocatie van Cloetta, een leidend zoetwarenbedrijf in Europa. In Roosendaal werken zo’n 150 medewerkers op diverse afdelingen, variërend van productie, kwaliteitsdienst tot planning. Er wordt jaarlijks zo’n 16 miljoen kilo aan snoep geproduceerd en verpakt.

Taken en verantwoordelijkheden
Je maakt deel uit van de afdeling Dragee/Comprimee, dat bestaat uit operators en machinebedienden. De afdeling Dragee/Comprimee heeft een productieproces wat deels geautomatiseerd is en deels manueel. Op de afdeling wordt door het afwegen en het mengen van grondstoffen een deeg gemaakt, welke na het mengen en eventueel toevoegen van specifieke kleuren en aroma’s gecomprimeerd wordt. Na het drogen en van het product kan dit verpakt worden of intern verder verwerkt worden. Het drageer-proces omvat het drageren van halfproduct tot eindproduct met behulp van semi-geautomatiseerde, vanuit een controlekamer bewaakte dragee installaties. De aan- en afvoer van half- en eindproduct is deels gemechaniseerd; vanuit de controlekamer, vinden bedienings- en controlehandelingen aan de installaties plaats. Naast het drageerproces maakt de kokerij dragee een belangrijk deel uit van de afdeling. Het doseren van grondstoffen voor de dragee gebeurt deels automatisch via silo’s en deels met de hand. De Drageerpannen worden deels met de hand en deels automatisch gevuld c.q. gelost. Naast het bedienen en beheersen van diverse productie- en inpakinstallaties is het belangrijk voor je dat het voorliggende proces word beheerst. Waarbij het totale proces bij je functie hoort zoals onder andere monstername, schoonmaak, productie van het product en administratie.

 

Profiel

Je hebt een afgeronde werkplekopleiding of aantoonbaar LBO+/MBO- niveau bij aangevuld met een proces technische opleiding (VAPRO A). Werkervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur in de levensmiddelenindustrie, is een pré. Je bent een communicatieve, zelfstandige en flexibele teamplayer die zeer accuraat kan werken en bereid is om (interne) opleidingen te volgen. Je mag rekenen op een uitdagende baan in een leuke en dynamische werkomgeving.

Share this page

Latest Press Releases

Latest Report

Upcoming Events

Silent period – Q1 2020

24 March 2020 - 23 April 2020

Interim report Q1 2020

24 April 2020

Silent period – Q2 2020

14 June 2020 - 13 July 2020