Stagiaire Chemical Management (start september 2020)

Wie zijn we?

Cloetta is als familiebedrijf opgericht in 1862 en is nu een toonaangevend beursgenoteerd zoetwaren bedrijf in m.n. Europa. We produceren zoetwaren, chocolade producten, pastilles en kauwgom. In totaal worden onze producten verkocht in meer dan 50 markten wereldwijd!
We bezitten een aantal van de sterkste merken, bijvoorbeeld Red Band, Venco, Sportlife, KING, Lonka en The Jelly Bean Factory.

Hoe is het dan om bij ons te werken?

Als stagiair bij Cloetta Sneek werk je voor ijzersterke merken als Sportlife, Xylifresh, KING, Stophoest en RedBand en Venco. Bij Cloetta zijn we ambitieus en zeer gedreven. We geven je ruimte en vrijheid bij het uitvoeren van je werk (je bent hier onderdeel van het team - niet "zomaar een stagiaire"), we gaan graag samen nieuwe uitdagingen aan (“kan niet” bestaat niet) en hebben ook vooral plezier in wat we doen.

Kom je stage lopen bij Cloetta draai je dus mee als volwaardig teamlid en krijg je veel kansen en verantwoordelijkheid! Wij geloven dat jij hier het verschil kunt maken.

Jou stageopdracht:

Een risico inventarisatie uitvoeren van de gevaarlijke stoffen die binnen locatie Sneek worden gebruikt.  Hierbij maak je gebruik van het programma “Stoffenmanager”. A.d.v. de eigenschappen, het gebruik en de blootstelling van de stoffen breng jij de risico’s in kaart. Als de risico’s in kaart zijn gebracht ga je samen met de gebruikers maatregelen bedenken en implementeren. Hierbij volg je de arbeid hygiënische strategie.

 

Kortom, meewerken in een professioneel en allround team, waarbij de werkzaamheden zeer divers en uiteenlopend zijn en je je geen dag zult vervelen!

De stage vindt vanaf september 2020 plaats in onze fabriek in Sneek en betreft een meeloopstage van 36 uur per week. Voor deze stage zoeken wij één of twee enthousiaste en leergierige personen die voldoen aan onderstaande profiel:

  • HBO opleiding in de richting Integrale Veiligheid
  • Je deinst niet terug voor eigen verantwoordelijkheid en pakt zelfstandig taken op.
  • Je bent pro-actief en enthousiast.
  • Je werkt nauwkeuring en gestructureerd.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu via deze website! Neem in geval van vragen contact op met onze HSE manager Afke de Jong (06-54706032)

Share this page

Latest Press Releases

Latest Report

Upcoming Events

Silent period – Q3 2020

23 September 2020 - 22 October 2020

Interim report Q3 2020

22 October 2020

Silent period – Q4 2020

28 December 2020 - 27 January 2021