Butikskonsulent Sälen

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. I Cloettas förvärv av Candyking 2017 ingick även Pickalot, ett plockbolag som sedan starten 2007 varit experter på pick & mix-hantering. Pickalot är idag Cloettas egna plockbolag som utför uppdrag för varumärkena Karamellkungen, Parrots samt Cloettas egna koncept inom pick & mix. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com

Pickalot söker Butikskonsulent till Sälen

Pickalot söker Butikskonsulenter till Sälen. Vill du ha ett arbete med varierande arbetsdagar och positiva möten? Vill du har ett fritt och självständigt arbete? Pickalot söker nu butikskonsulenter till Sälen.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna handlar om att se till att lösvikts- och naturgodis är välfyllt och ser säljande ut i butik. Det är ett aktivt arbete där dagarna går fort. Du kommer att arbeta med att fylla på konfekyr i butik. Rengöring av burkar och ställ ingår också i arbetsuppgifterna. Vidare ansvarar du för orderläggning och är företagets ansikte utåt mot kunderna. Dina beställningar levereras direkt till butikerna som du ansvarar för.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har ett positivt, engagerande och trevligt bemötande och som förstår att goda relationer med kunderna är en förutsättning för ett framgångsrikt samarbete. Arbetet kräver effektivitet, ordningssinne och förmåga att planera och ta eget ansvar.

Samtidigt måste du vara flexibel och ha förmåga att lösa uppgifter med kort varsel. Hos oss får du utbildning och förutsättningar för att lyckas.

Körkort (B) och tillgång till egen bil.

Anställningsvillkor
Säsongsanställning ca 15 tim/ vecka. Detaljhandelsavtalet mellan Svensk Handel och Handelsanställdas förbund tillämpas.

Ansökan
Vill du också jobba i ett företag med stolta medarbetare med lång erfarenhet? Skicka då in din ansökan senast 5 september 2020

Vi jobbar med löpande urval så ansök gärna direkt. Frågor besvaras av teamledare Sari Mäki-Mantila

Tillträde enligt överenskommelse.


Share this page

Latest Press Releases

Latest Report

Upcoming Events

Silent period – Q3 2020

23 September 2020 - 22 October 2020

Interim report Q3 2020

22 October 2020

Silent period – Q4 2020

28 December 2020 - 27 January 2021