Salgskonsulent til Distrikt Århus/Kronjylland

Stærke, innovative varemærker, varierende arbejdsopgaver, interessante udfordringer og et stort ansvar er nogle af de ting, der kendetegner Cloetta Danmark ApS.

Vi søger en målrettet salgskonsulent med bopæl centralt i ovenstående distrikt.

Du vil blive én af i alt 13 salgskonsulenter på landsplan. Som Salgskonsulent for Cloetta, får du mulighed for at arbejde i en international organisation, der er præget af positiv vækst og åbenhed overfor nye tiltag. Med sigte på at være ”Most Admired” i markedet, sætter Cloetta et højt ambitionsniveau og i denne rolle vil du være en vigtig del af denne rejse.

Som vores nye salgskonsulent bliver dine primære arbejdsopgaver at besøge og vedligeholde dagligvarebutikkerne i distriktet. Du skal være stærk til at opbygge og vedligeholde relationer ligesom du skal være analytisk med en stor forståelse for kundens forretning og komme med faktabaserede argumenter for dit indsalg. Samtidig er kampagneopfølgning og udstillinger i butikkerne en naturlig og vigtig del af din hverdag. Du vil blive en del af et velfungerende team, hvis mål er at blive den bedste samarbejdspartner inden for konfekture.

Kvalifikationer:

Vi forventer at du:

  • Har et indgående kendskab til dansk detailhandel og kører i dag som konsulent. Alternativt har du lært handelen at kende igennem dit arbejde i butik og er klar til næste udfordring som kørende konsulent.
  • Er proaktiv og arbejder målrettet med kategorioptimering og planlægning
  • Har forståelse for tal og bruger dette som et naturligt værktøj i hverdagen
  • Er konkurrence- og resultatorienteret, struktureret, motiveret og har et godt humør
  • Er relationsskabende og kan sælge, rådgive og vejlede kunderne til at opnå gode resultater med salget og dermed skabe værdi for kunden og Cloetta Danmark
  • Har sans for at skabe "sælgende udstillinger" i butik
  • Bor centralt i distriktet

Vi tilbyder:

Et selvstændigt og udfordrende job i en internationalt orienteret virksomhed med gode udviklingsmuligheder, en attraktiv løn og bonuspakke, der modsvarer dine kvalifikationer, telefon- og pensionsordning samt firmabil.

Forventet tiltrædelse:

De indledende samtaler vil blive afholdt løbende og tiltrædelse vil være den 01. november 2020.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Regional Sales Manager Thomas Kähler på telefon +45 2999 4188.

Ansøgningsfrist senest mandag den 14. september 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Share this page

Latest Press Releases

Latest Report

Upcoming Events

Silent period – Q3 2020

23 September 2020 - 22 October 2020

Interim report Q3 2020

22 October 2020

Silent period – Q4 2020

28 December 2020 - 27 January 2021