Salgskonsulent til region Sydsjælland

Stærke, innovative varemærker, varierende arbejdsopgaver, interessante udfordringer og et stort ansvar er nogle af de ting, der kendetegner Cloetta Danmark ApS.

Vi søger en målrettet salgskonsulent med bopæl centralt i ovenstående nyoprettede distrikt.

Du vil blive én af i alt 13 salgskonsulenter, på landsplan. Som Salgskonsulent for Cloetta, vil du få mulighed for at arbejde i en international organisation, der er præget af positiv vækst og åbenhed overfor nye tiltag. Med sigte på at være ”Most Admired” i markedet, sætter Cloetta et højt ambitionsniveau og i denne rolle vil du være en vigtig del af denne rejse.

Som vores nye salgskonsulent bliver dine primære arbejdsopgaver at besøge og vedligeholde dagligvarebutikkerne i distriktet. Du skal være stærkt til at opbygge og vedligeholde relationer ligesom du skal være analytisk med en stor forståelse for kundens forretning og komme med faktabaserede argumenter for dit indsalg. Samtidig er kampagneopfølgning og udstillinger i butikkerne en naturlig og vigtig del af din hverdag. Du vil blive en del af et velfungerende team, hvis mål er at blive den bedste samarbejdspartner inden for konfekture.

Kvalifikationer:
Vi forventer at du:

  • Har et indgående kendskab til dansk detailhandel og kører i dag som konsulent.
  • Alternativt har du lært handelen at kende igennem dit arbejde i butik og er klar til næste udfordring som kørende konsulent.
  • Er proaktiv og arbejder målrettet med kategorioptimering og planlægning
  • Har forståelse for tal og bruger dette som et naturligt værktøj i hverdagen
  • Er konkurrence- og resultatorienteret, struktureret, motiveret og har et godt humør
  • Er relationsskabende og kan sælge, rådgive og vejlede kunderne til at opnå gode resultater med salget og dermed skabe værdi for kunden og Cloetta Danmark
  • Har sans for at skabe "sælgende udstillinger" i butik
  • Bor centralt i distriktet

Vi tilbyder:

Et selvstændigt og udfordrende job i en internationalt orienteret virksomhed med gode udviklingsmuligheder, en attraktiv løn og bonuspakke, der modsvarer dine kvalifikationer, telefon- og pensionsordning samt firmabil.

 

Forventet tiltrædelse:

De indledende samtaler vil blive afholdt i starten af august måned og tiltrædelse vil være snarest muligt.

 

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Regional Sales Manager Klaus Petersen på telefon +45 3050 3499

Ansøgningsfrist senest søndag den 31. juli 2019.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Dela den här sidan

Pressmeddelanden

Senaste rapporten

Kommande händelser

Tyst period – Q3 2019

25 september 2019 - 24 oktober 2019

Delårsrapport Q3 2019

25 oktober 2019

Tyst period – Q4 2019

29 december 2019 - 28 januari 2020