Onderhoudsmonteur dagdienst

Taken en verantwoordelijkheden

Je maakt deel uit van de afdeling Technische dienst en loopt in een verschoven dagdienst. Je bent in staat in teamverband te werken aan de goede staat van onze machines en –installaties, waarbij de veiligheid, de kwaliteit en de kwantiteit conform de gestelde eisen zijn. De te onderhouden machines en installaties omvatten mechanische-, pneumatische-, elektrische- en besturingstechnische componenten. Waarbij de nadruk ligt op het wektuigbouwkundige vlak, maar waarbij een (uitgebreide) kennis op elektrisch gebied gewenst is (indien deze kennis er niet is moet de bereidheid er zijn tot het volgen van cursussen om hiervoor verder te worden opgeleid). Je verricht voornamelijk onderhouds- en revisiewerkzaamheden, maar springt ook in bij storingen aan de installaties en machines, doet verbetervoorstellen, levert een bijdrage aan de verdere professionalisering van de afdeling en neemt actief deel aan projecten.

 

Cloetta
Cloetta Holland BV locatie Roosendaal, van oudsher beter bekend als de Red Band, is producent van voornamelijk drop en winegum van de merken Venco (opgericht in 1878) en Red Band (opgericht in 1928). Cloetta Holland Roosendaal is een productielocatie van Cloetta, een leidend zoetwarenbedrijf in Europa. In Roosendaal werken zo’n 130 medewerkers op diverse afdelingen, variërend van productie, kwaliteitsdienst tot planning. Er wordt jaarlijks zo’n 16 miljoen kilo aan snoep geproduceerd en verpakt.

 

Profiel

  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO/ HBO-niveau richting Werktuigbouwkunde, aangevuld met voldoende kennis van elektro- en besturingstechniek.
  • Je beschikt over relevante brede werkervaring, ervaring in de levensmiddelenindustrie is een pré.
  • Je bent een communicatieve, zelfstandige, en flexibele teamspeler die van aanpakken weet.
  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen en je kunt tegen tijdsdruk.
  • Je wilt werken in een verschoven dagdienst waarbij er een keer in de 2 weken op zaterdag wordt gewerkt. Daarnaast spring je, indien nodig, bij in de ploegendienst.
  • Je bent bereid tot het meelopen in het consignatiedienst schema.
  • Je kan planmatig werken.

Dela den här sidan

Pressmeddelanden

Senaste rapporten

Kommande händelser

Tyst period – Q3 2019

25 september 2019 - 24 oktober 2019

Delårsrapport Q3 2019

25 oktober 2019

Tyst period – Q4 2019

29 december 2019 - 28 januari 2020