Continious Improvement Manager

Wie zijn we?

Cloetta is als familiebedrijf opgericht in 1862 en is nu een toonaangevend zoetwaren bedrijf in de Scandinavische regio, Finland en Nederland. We produceren zoetwaren, chocoladeproducten, pastilles en kauwgom. In totaal worden onze producten verkocht in meer dan 50 markten wereldwijd!
We bezitten een aantal van de sterkste merken zoals Red Band, Venco, Sportlife, KING, Lonka en Jelly Beans!

 Hoe is het dan om bij ons te werken?

Bij Cloetta werken we met Focus, Teamplay, Passie, en Trots. Onze populaire en gewaardeerde producten zouden niet op de markt zijn zonder de mensen die bij ons werken! We zijn ambitieus, geven je ruimte en vrijheid bij het uitvoeren van je werk, pakken problemen aan met onze "will do” houding, steunen elkaar graag en hebben vooral veel plezier in ons werk!

Start je bij ons? Dan kom je te werken in een dynamisch FMCG-bedrijf voortdurend in beweging, en continu op zoek naar mogelijkheden voor groei. We willen jou ook graag helpen om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Niet alleen zijn we erg trots op ons bedrijf en haar merken, we hopen dat jij ook trots wordt op de bijdrage die jij levert!

Waar draag je aan bij?

Als Continuous Improvement Manager ben je onderdeel van het plant managementteam van Cloetta Sneek en rapporteer je aan de plantmanager locatie Sneek. Met functionele coaching en support van het Centrale Supply Excellence team geef jij als change agent vorm aan de cultuur van continu verbeteren (CI) op de plant Sneek en ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van skills op het gebied van Lean en Six Sigma ter ondersteuning van de operationele prestaties op het gebied van Quality/Foodsafety, logistiek, HSE, onderhoud en ontwikkeling van mensen. Hiervoor heb je een lange termijn visie neergezet en de CI-routekaart om dit te ondersteunen.

Wat breng jij mee?

-        Jouw passie is continu verbeteren en anderen coachen naar uitzonderlijke prestaties. Je voelt je comfortabel in snel veranderende omgevingen waarin ontwikkelen centraal staat en je brengt uitstekende leiderschaps- en communicatiecompetenties mee. Daarnaast ben je sterk in analyseren en probleemoplossende vaardigheden, in staat om problemen te identificeren en te structureren, nauwkeurige (ook statistische) analyses uit te voeren en aanbevelingen samen te stellen.

Taken en verantwoordelijkheden

-        Ontwikkelen en ondersteunen van de cultuur van continu verbeteren met focus op de operatie en activiteiten.

-        Ontwikkelen van skills bij het toepassen van continu verbetertools en -methoden (Lean, Six Sigma) en een probleemoplossende aanpak bevorderen, met focus op productie en activiteiten.

-        Implementeer en ondersteun het CLPP-capaciteits- en verbeteringsprogramma met als doel de aandachtsgebieden te identificeren en corrigerende maatregelen te treffen.

-        Ondersteunen en challengen van medewerkers en managementteam Sneek bij het bepalen van richting, prioritering en implementatie van verbeteractiviteiten om de prestaties op de plant KPI’s te verbeteren/behalen.

-        Het aansturen en beheren van de verbeteragenda van de plant Sneek door identificeren van verbeterkansen, projectplanning en volgen van de voortgang

 

Profiel

-        HBO/WO opleiding met zeker 8 jaar ervaring in een productie omgeving (productie, techniek, logistiek, procesengineering, continu verbeteren)

-        Vloeiend in Engels, zowel schriftelijk als mondeling

-        Ervaring met methoden voor continu verbeteren zoals Lean, Six Sigma, TPM

-        Handig met de computer (m.n. Excel, PowerPoint, Word), Tracc is een pré

-        Bereid om getraind te worden als Cloetta CI expert (Six Sigma Black Belt)

Dela den här sidan

Pressmeddelanden

Senaste rapporten

Kommande händelser

Tyst period – Q3 2019

25 september 2019 - 24 oktober 2019

Delårsrapport Q3 2019

25 oktober 2019

Tyst period – Q4 2019

29 december 2019 - 28 januari 2020