Stagiair(e) Veiligheid

Op zoek naar een leuke, leerzame (afstudeer)stage in een snoepfabriek? Dan zit je hier goed!


Wie zijn wij?


Cloetta is leidend zoetwarenfabrikant in Europa en onze producten worden over meer dan 50 markten wereldwijd verkocht. Cloetta Holland BV locatie Roosendaal Borchwerf, beter bekend als Lonka, is opgericht in 1920 en is gespecialiseerd in de productie en verkoop van Fudge, Caramels, Nougat, en Chocoladeproducten. Er werken zo’n 70 medewerkers op verschillende afdelingen, variërend van productie en kwaliteit tot planning. Er wordt jaarlijks
zo’n 8.500 ton aan snoep geproduceerd en verpakt.

Taken en verantwoordelijkheden


De veiligheid van onze medewerkers is van fundamenteel belang en heeft dan ook de hoogste prioriteit op al onze productielocaties. Risicobeoordelingen en meldingen van ongevallen en verwondingen dragen bij aan het verkrijgen van meer kennis over de oorzaken van ongevallen op de werkplek. Door middel van deze kennis kunnen we preventieve maatregelen integreren in onze dagelijkse werkzaamheden en het risico op ongevallen minimaliseren.


In deze stage ondersteun je de HSE Manager (Health, Safety & Environment) op het thema veiligheid. Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die deels kan meewerken op de afdeling maar met name zal werken
aan een zelfstandige opdracht. De omschrijving van de opdracht is als volgt:

  • Het inventariseren en beoordelen van gevaarlijke stoffen binnen de productielocatie Cloetta Roosendaal Borchwerf.

  • Op basis van de beoordeling een plan van aanpak opstellen inclusief bijbehorende maatregelen om deze vervolgens te borgen binnen de organisatie.

Het betreft een opdracht waarbij gebruik gemaakt kan worden van een betaalde licentie van Stoffenmanager, een online tool om gevaarlijke stoffen te managen. De opdracht bevat de gevalideerde beoordelingsmethodiek welke goedgekeurd is door Inspectie SZW waardoor je een bijdrage kunt leveren om te voldoen aan wet- en regelgeving op gebied van gevaarlijke stoffen.

In overleg kan de inhoud van de opdracht definitief worden afgestemd.

Profiel

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student(e) die in het najaar van 2019 kan starten en die zich herkent in het volgende profiel:

  • Je volgt een aansluitende opleiding op minimaal HBO niveau in (Integrale) Veiligheidskunde of vergelijkbaar.

  • Je zit in het 3de- of 4de jaar van je studie en bent in staat zelfstandig een opdracht uit te voeren, uiteraard met de nodige begeleiding.

  • Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse taal. Engels is een pré.

  • Je bent pro-actief en neemt zelf initiatief.  

  • Je bent geïnteresseerd in de FMCG branche.

 

Wat bieden wij?


Wij bieden je een prima stagevergoeding en daarbij krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in een leuke, informele organisatie met fijne, behulpzame collega’s. Met z’n allen werken wij er iedere dag aan om te zorgen dat de lekkerste producten in de winkels komen te liggen! Ben jij de stagiair(e) die we zoeken?

Solliciteer dan nu!

Dela den här sidan

Pressmeddelanden

Senaste rapporten

Kommande händelser

Tyst period – Q3 2019

25 september 2019 - 24 oktober 2019

Delårsrapport Q3 2019

25 oktober 2019

Tyst period – Q4 2019

29 december 2019 - 28 januari 2020