Storingsmonteur 5 ploegen

Wie zijn wij?

Bij Cloetta Holland BV werk je voor ijzersterke merken als Sportlife, Red Band, Venco, Xylifresh en KING. Je opereert in een FMCG branche dat continu aan verandering onderhevig is. Samen met je collega’s werk je met Passion, Pride, Focus en Teamplay om de doelstellingen te behalen!

In deze functie ga je werken op onze productielocatie in Roosendaal. In Roosendaal werken zo'n 180 medewerkers op diverse afdelingen, variërend van productie en kwaliteitsdienst tot planning. Dankzij de samenwerking tussen al deze afdelingen in ons bedrijf wordt er door Cloetta jaarlijks zo'n 16 miljoen kilo aan snoep geproduceerd en verpakt.

Taken en verantwoordelijkheden

Je maakt deel uit van de afdeling Technische dienst en loopt in ploegendienst. Je bent in staat in teamverband te werken aan de goede staat van onze machines en –installaties, waarbij de veiligheid, de kwaliteit en de kwantiteit conform de gestelde eisen zijn. De te onderhouden machines en installaties omvatten mechanische-, pneumatische-, elektrische- en besturingstechnische componenten. Waarbij de nadruk ligt op het wektuigbouwkundige vlak. Hierbij dient er soms snel geschakeld te worden om een storing op te lossen, maar ook de langere termijn niet uit het oog mag worden verloren. Je verricht voornamelijk Storingswerkzaamheden, maar zorgt ook voor revisies en andere onderhoudstaken aan de installaties en machines, doet verbeteringsvoorstellen, heb eventueel ervaring met LEAN en levert een bijdrage aan de verdere professionalisering van de afdeling.

Profiel

Wij zoeken een enthousiaste en zelfstandige collega die zich herkent in onderstaande kenmerken;  

  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau richting Werktuigbouwkunde, aangevuld met voldoende kennis van elekrto- en besturingstechniek.
  • Je beschikt over relevante werkervaring, ervaring in de levensmiddelenindustrie is een pré.
  • Je bent een communicatieve, zelfstandige en flexibele teamspeler die van aanpakken weet.
  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen en je kunt tegen tijdsdruk.
  • Je hebt geen bezwaar tegen het eventueel werken in een vijf ploegendienst en bent bereid tot maximaal 5 keer per jaar mee te lopen in het consignatiedienstschema.

Interesse in de functie? Solliciteer dan direct! We nemen je sollicitatie zo spoedig mogelijk in behandeling.

Dela den här sidan

Pressmeddelanden

Senaste rapporten

Kommande händelser

Publicering av Års- och hållbarhetsredovisning 2019

12 mars 2020

Tyst period – Q1 2020

24 mars 2020 - 23 april 2020

Årsstämma 2020

2 april 2020