Stagiaire voor de afdeling HSE

Wie zijn we?

Cloetta is als familiebedrijf opgericht in 1862 en is nu een toonaangevend beursgenoteerd zoetwaren bedrijf in m.n. Europa. We produceren zoetwaren, chocolade producten, pastilles en kauwgom. In totaal worden onze producten verkocht in meer dan 50 markten wereldwijd!
We bezitten een aantal van de sterkste merken, bijvoorbeeld Red Band, Venco, Sportlife, KING, Lonka en The Jelly Bean Factory.

Hoe is het dan om bij ons te werken?

Als stagiair bij Cloetta Sneek werk je voor ijzersterke merken als Sportlife, Xylifresh, KING, Stophoest en RedBand en Venco. Bij Cloetta zijn we ambitieus en zeer gedreven. We geven je ruimte en vrijheid bij het uitvoeren van je werk (je bent hier onderdeel van het team - niet "zomaar een stagiaire"), we gaan graag samen nieuwe uitdagingen aan (“kan niet” bestaat niet) en hebben ook vooral plezier in wat we doen.

Kom je stage lopen bij Cloetta draai je dus mee als volwaardig teamlid en krijg je veel kansen en verantwoordelijkheid! Wij geloven dat jij hier het verschil kunt maken.

Je houdt je vooral bezig met:

·       Aanscherpen en optimaliseren van ons werkvergunning systeem

·       Ontwikkelen van een training voor medewerkers technische dienst en teamleiders

·       Uitrollen van de werkvergunning binnen de plant Sneek

 

Kortom, meewerken in een professioneel en allround team, waarbij de werkzaamheden zeer divers en uiteenlopend zijn en je je geen dag zult vervelen!

De stage vindt vanaf februari 2020 plaats in onze fabriek in Sneek en betreft een meeloopstage van 36 uur per week. Voor deze stage zoeken wij een enthousiast en leergierig persoon die voldoet aan onderstaande profiel:

  • HBO opleiding in de richting Integrale Veiligheid
  • Je deinst niet terug voor eigen verantwoordelijkheid en pakt zelfstandig taken op.
  • Je bent pro-actief en enthousiast.
  • Je hebt een ‘hands-on’ mentaliteit.
  • Je werkt gestructureerd.

 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu! Neem in geval van vragen contact op met onze HSE manager Afke de Jong (06-54706032)

Dela den här sidan

Pressmeddelanden

Senaste rapporten

Kommande händelser

Publicering av Års- och hållbarhetsredovisning 2019

12 mars 2020

Tyst period – Q1 2020

24 mars 2020 - 23 april 2020

Årsstämma 2020

2 april 2020